Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

The new Williams FW35 in Barcelona


Η Williams F1 Team παρουσίασε το αυτοκίνητό της για το 2013 την FW35, στη Circuit de Catalunya στην Ισπανία σήμερα. 
The new Williams in Barcelona
Η τελευταία Williams είναι το αποκορύφωμα της έρευνας και της ανάπτυξης για περισσότερο από 12 μήνες από τις τεχνικά τμήματα της ομάδας στο Grove και διαθέτει βελτιώσεις σε διάφορους καίριους
τομείς σε σχέση με την περυσινή νικήτρια αγώνα FW34.«Δεδομένης της σταθερότητας των κανόνων κατά τη διάρκεια του χειμώνα», λέει ο Τεχνικός Διευθυντής της Williams, Mike Coughlan, «Είμαι ευχαριστημένος με τις βελτιώσεις που έχουμε κάνει σε αυτό το αυτοκίνητο. Είναι ένα καλύτερο, πιο εκλεπτυσμένο αυτοκίνητο από την FW34 και νομίζω ότι όλοι όσοι ασχολήθηκαν με το project μπορεί να αισθάνονται υπερήφανοι για το έργο που έχουν κάνει.»
Παρά το γεγονός ότι είναι εξέλιξη του αυτοκινήτου του 2012, περισσότερο από το 80 τοις εκατό της FW35 είναι νέο. Έχει ένα νέο κιβώτιο ταχυτήτων, νέα πίσω ανάρτηση, νέα σώματα, νέο δάπεδο, νέα εξάτμιση, νέο αμάξωμα, μια νέα μύτη και ένα σημαντικό ποσό του βάρους έχει εξοικονομηθεί επίσης. Με πολλά νέα εξαρτήματα στο μονοθέσιο, η ομάδα έχει πραγματοποιήσει πολλή δουλειά αξιοπιστίας στη διάρκεια του χειμώνα. Το κιβώτιο ταχυτήτων μόνο έχει ήδη ολοκληρώσει 3200χλμ στο δυναμόμετρο, πολλά από τα οποία διεξήχθησαν με τη μορφή των πέντε συνεχόμενων Grand Prix.Η σημερινή παρουσίαση της FW35, όμως, με τους οδηγούς Pastor Maldonado και Valtteri Bottas είναι μόνο η αρχή. Από σήμερα το αυτοκίνητο θα συνεχίσει να αναπτύσσεται όλο το χρόνο, αρχής γενομένης από την αεροδυναμική αναβάθμιση εγκαίρως για τον πρώτο αγώνα. Μέχρι το τέλος της σεζόν αναμένεται ότι η FW35 θα έχει σημαντικές βελτιώσεις επιδόσεων.

Ακολουθούν φωτογραφίες της νέας Williams:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου