Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Force India VJM06 presentation and report

Η Force India δεν έμεινε μόνο στην
παρουσίαση καθώς ο Di Resta έκανε κάποιους
γύρους στο Silverstone
Σήμερα το πρωί παρουσιάστηκε, παράλληλα με την νέα Ferrari F138, η Force India VJM06 στις εγκαταστάσεις της βρετανικής ομάδας στο Silverstone.

 Ο οδηγός της Force India Paul Di Resta αποκάλυψε το νέο του "όπλο" μόνος του καθώς δεν έχει ακόμα καθοριστεί ο δεύτερος πιλότος της ομάδας με φήμες να θεωρούν τους Bianchi & Sutil ως επικρατέστερους. Το νέο μονοθέσιο αποτελεί εξέλιξη του περσινού με διάφορες
αρκετά ενδιαφέρουσες προσθήκες. Το panel της κλιμακωτής μύτης επιλέχθηκε από την βρετανική ομάδα, πράγμα που έχουν κάνει ήδη οι Mclaren & Ferrari ενώ αλλαγές έχουν γίνει κυρίως στα ενδότερα του μονοθέσιου. Βέβαια η βρετανική ομάδα συνεχίζει με κινητήρα και σύστημα KERS(σύστημα ανάκτησης κινητικής ενέργειας) Mercedes και κιβώτιο ταχυτήτων Mclaren για 5η σεζόν. Από το εξωτερικό μέρος η πίσω και η εμπρός ανάρτηση καθώς και τα αεροδυναμικά έχουν υποστεί διαρθρωτικές αλλαγές. <<Το αυτοκίνητο είναι ένα βήμα προς τα εμπρός, είναι μια βελτίωση από πέρσι και έχουμε εργαστεί στην συνοχή και στο να κάνουμε το μονοθέσιο πιο εύκολο στην οδήγηση. Τα αεροδυναμικά έχουν αλλάξει αρκετά καθώς έχουμε κάνει πραγματικά καλή δουλειά στην αεροδυναμική σήραγγα>> δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Force India Andrew Green.

Ακολουθούν φωτογραφίες της νέας Force India VJM06:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου