Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Toro Rosso reveals its new STR8 in Jerez


Η Toro Rosso παρουσίασε την STR8 στη Jerez την παραμονή της έναρξης των χειμερινών δοκιμών. 
The new Toro Rosso in Jerez
Οι Daniel Ricciardo και Jean-Eric Vergne αποκάλυψαν το νέο αυτοκίνητο στα pit στη Circuito de Jerez μετά από μια μέρα διαφημιστικών γυρισμάτων για τη Mercedes, κατά την οποία παρουσίασε το νέο αυτοκίνητο της – την W04.

Η νέα Toro Rosso χρησιμοποιεί ένα panel ευμορφίας πάνω από την κλιμακωτή μύτη της, ενώ έχει και μια παρόμοια διάταξη εξάτμισης με το αυτοκίνητό του περασμένου έτους. Η STR8 είναι το πρώτο αυτοκίνητο υπό τον νέο τεχνικό διευθυντή James Key, με τον Key να έχει πάει στην ομάδα το Σεπτέμβριο του 2012,
μετά το σχεδιασμό της Sauber C31 που σκόραρε τέσσερα βάθρα πέρυσι.

Η παρουσίαση της Toro Rosso αφήνει τις Caterham και Marussia να πάρουν τη σειρά τους, με την Williams να τρέχει το αυτοκίνητο του 2012 αυτή την εβδομάδα πριν από την παρουσίαση της FW35 στη Βαρκελώνη. Η ιταλική ομάδα της Toro Rosso κατέκτησε την ένατη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών πέρυσι, αν και έκανε με σχετικά καλό δεύτερο μισό στη σεζόν με έξι τερματισμούς στους βαθμούς στους τελευταίους εννιά αγώνες.

Οι προστατευόμενοι της Red Bull, Daniel Ricciardo και Jean-Eric Vergne έχουν διατηρηθεί για τη δεύτερη πλήρης χρονιά τους.

«Είναι πολύ συναισθηματικό», δήλωσε το αφεντικό της ομάδας Franz Tost. «Η ομάδα έχει εργαστεί σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, στη προσπάθεια να καταλήξουμε σε ένα σπουδαίο αυτοκίνητο και να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες για το τρέχον έτος.

«Ο στόχος είναι να τερματίσουμε έκτοι στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών. Η STR8 είναι το πρώτο αυτοκίνητο υπό τους James Key και Luca Furbatto.

«Και οι δύο οδηγοί έκαναν πολύ καλή δουλειά πέρυσι, και είμαι πεπεισμένος ότι αν τους δώσουμε ένα καλό αυτοκίνητο, θα φέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα.»

Ακολουθούν φωτογραφίες της νέας Toro Rosso:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου