Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

The new and promising Mercedes W04


Η Mercedes παρουσίασε επίσημα το μονοθέσιο της για το 2013, την F1 W04, στην Circuito de Jerez στη νότια Ισπανία. 
The new Mercedes in Jerez
Η ομάδα, η οποία θα παρατάξει τους Nico Rosberg και Lewis Hamilton αυτή τη σεζόν, παρουσίασε επίσημα το αυτοκίνητο μετά από πρωινά διαφημιστικά γυρίσματα στην πίστα.Ο Ross Brawn της Mercedes, λέει ότι η W04 είναι «ένα σαφές βήμα προς τα εμπρός στο σχεδιασμό» σε σύγκριση με το αυτοκίνητό του περασμένου έτους.

Η W03 κέρδισε το κινεζικό GP και ήταν ανταγωνιστική στην αρχή της σεζόν πριν η ομάδα προβληματίσει με την ανάπτυξη της και τελειώσει μέτρια τη χρονιά. Με την W04 να
έχει παρουσιαστεί στην Jerez την Δευτέρα, ο Brawn είπε ότι η πολλή δουλειά στο παρασκήνιο στη Mercedes έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς με το νέο αυτοκίνητο.

«Το 2013 σηματοδοτεί την έναρξη της δεύτερης εποχής για τα Ασημί Βέλη,» είπε ο Brawn. «Η αναδιάρθρωση που έγινε στην ομάδα κατά τη διάρκεια των τελευταίων 18 μηνών τώρα ωριμάζει και αυτό αντικατοπτρίζεται στην F1 W04, η οποία είναι ένα σαφές βήμα προς τα εμπρός στο σχεδιασμό και την εκλεπτυσμένη λεπτομέρεια σε σχέση με τον προκάτοχό της.»

Ο Brawn είπε επίσης ότι ο στόχος ήταν να δωθεί «μια σημαντική αλλαγή στην απόδοση» με το νέο αυτοκίνητο σε σύγκριση με την W03.

«Πολλές χιλιάδες ώρες εργασίας έχουν επενδυθεί από τις τεχνικές ομάδες μας στο Brackley και στο Brixworth για να διασφαλιστεί ότι το νέο αυτοκίνητο προσφέρει μια σημαντική αλλαγή στην απόδοση σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν. Επίσης, είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που καλωσορίζουμε τον Lewis [Hamilton] στην ομάδα ως οδηγό της Mercedes-Benz. Με τον Lewis και τον Nico [Rosberg], έχουμε αυτό που πιστεύω ότι είναι το ισχυρότερο line-up στη Formula1 και ξέρω ότι ένα υγιές επίπεδο ανταγωνισμού μεταξύ τους, θα βοηθήσει να οδηγηθεί η ομάδα προς τα εμπρός.»

Ακολουθούν φωτογραφίες της νέας Mercedes:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου