Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

The new Caterham CT03 in Jerez

The new Caterham CT03

Η CT03, το μονοθέσιο για το 2013 της Caterham F1 Team, παρουσιάστηκε στο pitlane της Circuito de Jerez, στην Ισπανία, την πρώτη ημέρα των πρώτων επίσημων χειμερινών δοκιμών του 2013.

Το αυτοκίνητο αποκαλύφθηκε από τους οδηγούς αγώνων της ομάδας Charles Pic, ο οποίος θα αγωνίζεται στο αυτοκίνητό #20, και Giedo van der Garde, που θα είναι στο αυτοκίνητο #21 για την προσεχή σεζόν. Το αυτοκίνητο του 2013 έχει τα τεχνικά χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούν από τον προκάτοχό του, την CT01, και θα αγωνιστεί με
ένα ενημερωμένο σχέδιο που θα έχει το πράσινο και το κίτρινο χρώμα της ομάδας ανανεωμένα για την προσεχή σεζόν.

Ο Mark Smith, Τεχνικός Διευθυντής, της Caterham F1 Team σχολίασε: «Η CT03 είναι το πρώτο αυτοκίνητο που έχουμε κατασκευάσει στο Τεχνικό Κέντρο του Leafield, ώστε να σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στην ανάπτυξη της ομάδας μας. Η χρονιά παρουσιάζεται μπροστά μας με μια ενδιαφέρουσα πρόκληση νωρίς στη διαδικασία σχεδιασμού, καθώς είναι το τελευταίο έτος των ισχυόντων κανονισμών πριν από την εισαγωγή των νέων κανόνων του κινητήρα το 2014. Με αυτό κατά νου αποφασίσαμε ότι CT03 θα είναι μια εξέλιξη της CT01 παρά ένας πλήρης επανασχεδιασμός, που μας επιτρέπει να εστιάσουμε τους πόρους μας στην ανάπτυξη των περιοχών του περυσινού μονοθεσίου ενώ, επίσης, να προχωρήσουμε στην έναρξη των εργασιών για το 2014.

Ακολουθούν φωτογραφίες της νέας Caterham:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου