Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

F1 In Schools Greece & Achaia Racing Team και το 2014!

Το F1 In Schools θα πραγματοποιηθεί για 3η συνεχόμενη φορά στην Ελλάδα και φυσικά η ομάδα μας θα συμμετάσχει επίσης για 3η συνεχόμενη φορά στον διαγωνισμό έχοντας ένα και μόνο στόχο: Την κατάκτηση της πρώτης θέσης που μαζί με τις δύο αμέσως καλύτερες ομάδες θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στους παγκόσμιους τελικούς του 2014!


Έχοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία από τις 2 προηγούμενες χρονιές και έχοντας εντάξει στο δυναμικό της ομάδας μας ‘’φρέσκα’’ μυαλά και παιδιά με όρεξη και αγάπη γι’ αυτό που κάνουν, ήρθε ο καιρός να κάνουμε πράξη όλα αυτά και να επιτύχουμε τα μέγιστα. Η νέα ομάδα ART αποτελείται από: Τον υπεύθυνο καθηγητή του προγράμματος Σάββα Σταματόπουλο και τους μαθητές: Νίκο Πανταζόπουλο, Κωνσταντίνο Τσατσάνη, Νίκο Πορευόπουλο, Νεφέλη Πετράκη, Κυριάκο Μπίρμπα, Μάριο Μέγγο, Παναγιώτη Καραπάνο  , Μπεκιάρη Θεόδωρο, Γρηγόριο Καρδαράκο και Αλέξη Αλετρά, όπου οι 3 τελευταίοι συμμετέχουν για πολλοστή φορά στον διαγωνισμό και θα μεταδώσουν την χαρά της εργασίας πάνω σε αυτή την ομάδα και στα υπόλοιπα νεοφερμένα μέλη της…



Σημαντικά στοιχεία για το 2014

Πρέπει να αναφερθεί η επιτυχημένη συνεργασία της ART με το Πολυτεχνείο Πάτρας και συγκεκριμένα με το Εργαστήριο Συστημάτων Παραγωγής και Αυτοματισμού με τους υπεύθυνους καθηγητές κ. Γεώργιο Χρυσσολούρη κ. Δημήτρη Μούρτζη και τον κ. Γεώργιο Δημητρακόπουλο τους οποίους και ευχαριστούμε για την προθυμία τους και για την βοήθεια που μας δίνουν και συνεχίζουν να μας δίνουν 3 χρόνια τώρα.

Στα πλαίσια της ένταξης του προγράμματος F1 In Schools στο σχολείο μας από φέτος δημιουργήθηκε απογευματινός όμιλος έτσι ώστε σαν ομάδα να έχουμε ένα πιο τακτικό πρόγραμμα και να ‘’βγάζουμε’’ περισσότερη και πιο ουσιαστική δουλειά σε μικρότερο χρονικό διάστημα από τις προηγούμενες χρονιές.

Φέτος, θα παραμερίσουμε το πιο απλό πρόγραμμα σχεδίασης SolidWorks της Dassault Systems και θα εργαστούμε με το AutoCad Inventor της εταιρείας Autodesk και έχοντας 3 μέλη της ομάδας στο σχεδιαστικό τμήμα οι προσδοκίες μας είναι αρκετά υψηλές...  
    

Ο απώτερος σκοπός μας είναι να ανταπεξέλθουμε στις δικές μας  κατ’ αρχάς προσδοκίες και να κατορθώσουμε τον ύψιστο στόχο μας. Αυτό θα αποτελεί τον γνώμονα και για την φετινή μας παρουσία. Θέτουμε τον πήχη ψηλά και θεωρούμε ότι παρά τις πιθανές αντιξοότητες οι προσπάθειές μας θα τελεσφορήσουν. Με συντονισμό, οργάνωση, ενδοομαδική συναρμογή , συνέπεια και επιμέλεια και με τον καθοριστικό ρόλο δύο επιπλέον ωρών ενασχόλησης με το project κάθε εβδομάδα, το αποτέλεσμα ευελπιστούμε να είναι αντάξιο μιας επαγγελματικής ομάδας F1. Ένα καλό σχεδιαστικά αμαξίδιο, με σωστή επιλογή χορηγών και με τη συμβολή του πολυτεχνείου θα μας εξασφαλίσει μια καλή θέση ή τουλάχιστον μια αξιοπρεπή παρουσία.

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνίσετε μαζί μας μέσω:
E-mail: achaiaracingteam2013@gmail.com

Περιμένουμε την υποστίρηξη σας!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου